Mикроблог платформата за изпращане на кратки съобщения Twitter ще забрани

...
 Mикроблог платформата за изпращане на кратки съобщения Twitter ще забрани
Коментари Харесай

И Twitter забранява рекламите на криптовалути

 Mикроблог платформата за изпращане на къси известия Twitter ще забрани рекламата на цифрови валути, присъединявайки се към Фейсбук и Гугъл в акцията против този бранш, целяща да предотврати възможни измами и огромни загуби на вложители, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.
 

Забраната ще покрива рекламирането на първоначални предлагания на цифрова валута, както и продажба на цифрови токъни и услугите по портфейли с криптовалута, уточни пред Ройтерс компанията от Сан Франциско.

Мярката, която към момента не е конкретизирано от кой момент ще се ползва, ще забрани и рекламата на тържища за криптовалута с дребни изключения.

Twitter разгласи този месец, че взима ограничения за попречване на потреблението на профили, свързани с криптовалути и опитващи се да споделят с другите " по подвеждащ метод ". Компанията обаче бе призована за по-конкретни стъпки, откакто Фейсбук и Гугъл взеха ограничения в тази посока.

Фейсбук ограничи рекламите, свързани с криптовалути през февруари, а Гугъл по-рано този месец разгласи възбрана, която влиза в действие през юни. 

Преди няколко дни основният изпълнителен шеф на Twitter и Square Джак Дорси иакза мнение, че биткойнът ще се трансформира в единствената световна валута в границите на идващото десетилетие.  Дорси, който е и вложител в най-популярната криптовалута, чака биткойнът да бъде употребен за покупки на напълно елементарни неща като кафе и изясни, че съгласно него ще бъдем очевидци на възхода му в границите на идващите 10 години, само че това може да се случи и по-бързо.

По публикацията работи: Бойчо Попов
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР